0 Flares 0 Flares ×

Raw Life Festival är stolta att presentera Vilda och Erik Rosenblad, som kommer att förestå årets festivalcafé! Vilda och Erik är kanske mest kända som innehavare av Råvarubutiken, en av Sveriges mest uppskattade internetbutiker för Raw Food. Men de driver också ett Raw Food-café: Kiviks Lilla Råa, på vackra Österlen i Skåne.

Kiviks Lilla Råa öppnades påsken 2010 och var egentligen deras ursprungliga idé. Internetbutiken tillkom senare, som ett sätt att sprida denna livgivande mat ut till en större krets.

Vilda och Erik Rosenblad

Vi kände att vi inte bara ville syssla med denna mat i vårt kök, utan att vi ville vara med och sprida vetskap och kunskap om den. Vi ville ha något som kändes meningsfullt för oss att syssla med.

Caféet är öppet under sommaren, och erbjuder då härliga lunchrätter och bakverk av Raw Food-kvalitet – allt av ekologiska råvaror. Där finns också härligt mustigt presskaffe och smakrika teer för de som vill ha det, och efter midsommar kan du friska upp ditt sinne i juice- och smoothiebaren vid porten intill. Under resten av året experimenteras det med nya råkostkreationer i storköket som sedan blir en del av deras eget hantverksmässiga butikssortiment. Där packas också varor som säljs genom internetbutiken, och som går ut till återförsäljare runt om i landet.
I lokalerna arrangerar Vilda och Erik också kurser i Raw Food-matlagning och närliggande teman som miljö och hälsa; och ibland bjuds det in föreläsare från när och fjärran.

Har du vägarna förbi Kivik rekommenderar vi verkligen att du gör ett besök hos dessa kunniga, inspirerande och kärleksfulle personer på Kiviks Lilla Råa, och smakar på några av alla läckerheterna! (Och efter att ha smakat deras råa kreationer i festivalcaféet kommer du också att förstå varför! ;-) )

På festivalen kommer Vilda och Erik att förestå festivalcaféet.

Hemsida:
Kiviks Lilla Råa: www.kivikslillaraa.se
Caféets blogg: kivikslillaraa.blogspot.com
Råvarubutiken: www.ravarubutiken.se

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email Email to a friend 0 Flares ×