0 Flares 0 Flares ×

RawLife2012 104

… som är intresserad av hälsa och av att leva ett långt, lyckligt och hållbart liv. Du behöver absolut inte vara Raw Foodare/rå vegan för att komma — bara nyfiken på naturlig mat och hälsa ur ett större perspektiv.

Kom och fira med oss och utforska nya vägar till en vitalare livsstil!

Här kan du njuta av en ett överflöd av rå gourmetmat, inspirerande hälsoföreläsningar, matlagningsdemonstrationer, yoga, dans, konserter, nya vänner och mer…

holistisk hälsa – näringslära – råkostmatlagning – vild mat, örter & superfoods – yoga & dans – musik & firande – avslappning & meditation

Raw Life Festival är grundad på idén att allt liv är heligt och att verklig hälsa och lycka börjar med en naturlig livsstil — som inkluderar naturlig näring, rörelse och vila. Det finns ingen färdig mall för hur detta kan se ut för varje individ och vi utforskar ständigt nya möjligheter i vårt sökande efter personlig och global hälsa och omtanke.

Följ med oss på ett äventyr i underlandet på Ängsbacka denna sommar…

Vi väljer att kalla festivalen Raw Life av flera anledningar; dels vill vi attrahera människor från olika länder för att skapa en ny naturnära hälsokultur i norra Europa, dels vill vi gå bortom enbart kost som en väg till hälsa och inkludera alla delar av livet.

Definitionen av vårt namn säger mycket om vad vi vill förmedla:

raw |rô|:

in its natural state; not yet processed or purified: strong and undisguised

life |līf|:

the state of being alive: vitality, vigor, or energy

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 StumbleUpon 0 Email Email to a friend 0 Flares ×